Pinja hoiti kuvauksen erittäin ammattimaisesti tilaisuutta kunnioittaen.”

Valitsin Pinjan kuvaamaan äitini hautajaisten siunaustilaisuuden Pieni Pala Unelmaa- portfolion sekä kilpailukykyisen hinnan vuoksi. Pinja hoiti kuvauksen erittäin ammattimaisesti tilaisuutta kunnioittaen (osa vieraista ei edes huomannut kuvaajaa) sekä itse kuvat olivat loistavia. Luonnollisesti kaikki järjestelyt hoituivat erittäin helposti ja suosittelen Pinjaa varauksetta valokuvaamaan eri tilaisuuksia.

- Harri

Saimme aivan ihanat kuvat, juuri sellaiset kuin toivoimme.

Pinja kuvasi hääpotrettimme ja vihkitilaisuuden maaliskuussa 2015. Kuvien tunnelma oli aivan mahtava. Saimme aivan ihanat kuvat, juuri sellaiset kuin toivoimme. Voimme suositella lämpimästi Pinjan palveluita. Kannattaa tutustua Pinja portfolioon. P.s. Pinja käsitteli muutaman lisäpotretin valitsemiemme lisäksi. Se oli todella mukava yllätys!

- Nelli & Mika


 
Pinja suunnitteli kuvauspäivän erinomaisesti ja oli aidosti kiinnostunut meistä sekä hääjuhlastamme.

- Sanna & Rami

 

”Suosittelen lämpimästi Pinjan intuitiivista tulkintaa. Hän tekee tulkinnat suurella herkkyydellä ja vahvalla yhteydellä enkeleihin. Pinja on auttanut minua suuresti omalla henkisellä matkallani ja tuonut valomaailmasta minulle valtavasti lohduttavia, rohkaisevia sekä eteenpäin vieviä sanoja.”

- Aurorah